Rasti-Hyry

Kevätkokous 2007

1. Rasti-Hyryn sihteeri Juha-Pekka Keränen avasi kokouksen klo 09.00
2. Valittiin kokouksen puheenjohtajaksi Timo Partanen ja sihteeriksi Juha-Pekka Keränen
3. Valittiin kokouksen pöytäkirjantarkastajiksi Tuija Jurvakainen ja Tapani Ronkainen
4. Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi
5. Läsnä 18 seuran jäsentä, osallistujaluettelo liitteenä
6. Puheenjohtaja Timo Partanen esitteli toimintavuoden 2006 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen. Toimintakertomus hyväksyttiin ja tilinpäätös vahvistettiin.
7. Rasti-Hyryn johtokunnalle myönnettiin tili- ja vastuuvapaus toimintavuodelta 2006
8. Muut asiat
Timo Partanen piti KRV 2008 tilannekatsauksen:
Rastiviikko etenee suunnitelmien mukaan ja tällä hetkellä suurin panostus on markkinoinnissa. Rasti-Hyry osallistuu omalla panoksellaan markkinointiin eri suunnistustapahtumissa. Jukolan viestissä markkinointia suoritetaan markkinointiteltassa yhdessä Kainuun Liikunnan, Kajaanin Suunnistajien ja Fin5 –rastiviikon järjestäjien kanssa. Markkinointi jatkuu muissa suurissa suunnistustapahtumissa, kuten Sotkamon rastiviikolla ja Kuusamon veteraanien MM-kisoissa. Kaikkien seuran jäsenten toivotaan olevan markkinointiryhmän (J-P, Timo, Jarmo, Juha P, Esa ja Eero) apuna markkinoinnissa.
Keskusteltiin kesän ja syksyn tärkeimmistä kilpailuista mm. SM-viesteistä ja Kuusamon veteraanien MM-kisoista
J-P Keränen kertoi seuran uusien suunnistuspukujen tilausprosessista ja uudet puvut jaettiin niitä tilanneille. Muistutettiin pukujen hinnoista: paita 40 € ja housut 30 €. Lisäksi muistutettiin jäseniä jäsenmaksuista, jotka olivat perhe 20 €, aikuinen 10 € ja lapsi (alle 16-vuotias) 5 €
Seuramme uusi jäsen, paluumuuttaja Petteri Niskanen kertoi seuravaihdoksen taustoista ja henkilökohtaisista tavoitteistaan mm. viestien osalta.
J-P Keränen kertoi kotisivujen valmistumisesta ja esitti jäsenille toiveen tuottaa materiaalia valmistuville sivuille.
Eero Juntunen kutsui seuran jäsenet 1.9.2007 Kuhmoon 50-vuotissyntymäpäivilleen ja samalla juoksemaan seuran mestaruuskilpailuihin Kallen Cupiin.
Timo Partanen kertoi Hyrynsalmen kunnan liikuntatoimen vuoden 2007 avustuksista: Rasti-Hyry Ry sai kunnalta 2000 € avustuksen, päätöksestä valitettiin, mutta valitus hylättiin. Niinpä Rasti-Hyryn on tänä vuonna tyytyminen pienempään avustukseen kuin aikaisempina vuosina, toisin kuin muilla hakijoilla.
9. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 09.50

Pj. Timo Partanen
sihteeri Juha-Pekka Keränen
ptk. tarkastaja Tuija Jurvakainen
ptk. tarkastaja Tapani Ronkainen