Rasti-Hyry

Koulusuunnistus 4.5.2016

Rasti-Hyry järjesti yhdessä koulutoimen kanssa koulusuunnistuksen Hyrynsalmen yhtenäiskoululla. Päivän aikana noin 60 koululaista pääsi kokeilemaan lajiamme sekä labyrinttisuunnistuksena että tavallisena suunnistuksena. Tavallisessa suunnistuksessa valittavissa oli kuusi erilaista rataa koulun lähialueella ja labyrintissä neljä erilaista rataa.

LabyrinttirataErityisen suosituksi osoittautui labyrintti, jossa päivän aikana tehtiin useita satoja suorituksia. LabyrinttisuunnistusPäivä oli kaikin puolin onnistunut ja sääkin suosi 18 asteen lämpötilalla. Illalla samoilla radoilla pidettiin kesän ensimmäiset kuntosuunnistukset ja sielläkin labyrintti oli hyvin suosittu.

 

Koulusuunnistuksen toinen osa järjestetään maanantaina 9.5., jolloin loput noin 60 oppilasta pääsevät tutustumaan lajiimme.