Rasti-Hyry

Kallen Kuppi 2014

Rasti-Hyryn seuranmestaruuskilpailut eli Kallen Kuppi käytiin tänä vuonna Vaasassa 13.12.2014.

Kilpailijat maaliin tulon jälkeen

Kilpailijat maaliin tulon jälkeen

Kyseessä oli juhlakilpailu, sillä tämänvuotinen oli jo 30. kerta kun mestaruudesta kilvoiteltiin. Esko oli laatinut Öjbergetin maastoon vaativan radan, josta valvoja totesi lausunnossaan: ”Kilpailumaastossa on runsaasti ulkoilupolkuja. Nuorimmille (alle 50v) suunnistajille löytyy suunnistuksen tueksi turvallinen pururata”. Tämä pitikin paikkansa ja kaksi ensimmäistä sijaa nappasi seuran nuoriso-osasto.

Voittajan riemua

Voittajan riemua

 

Perinteen mukaisesti voittajapokaali jaettiin jo samana iltana ja muutamalle onnelliselle oli tarjolla lohdutuspalkinnot. Palkintojenjaossa todettiin, että lähes kaikki mukana olleet ovat jossain vaiheessa saaneet nimensä haluttuun palkintoon ja Kallen Kuppi voi kääntää esille jälleen uuden vuosikymmenen.

 

 

Viralliset tulokset:

1) Petteri Niskanen            32.13
2) Tero Kuosmanen           36:12
3) Timo Partanen               39:45
4) Juha Partanen               41:45
5) Juha-Pekka Keränen     43:48
6) Veli-Matti Lähdesmäki    45:28
7) Sakari Heikkinen            50:00
8) Esa Romppainen           54:45